GRATIS SOFTWARE VAN AUTODESK

Studenten en docenten opgelet, via SURFspot.nl heb je gratis* toegang tot de professionele software die je nodig hebt om je creatieve ideeën te verwezenlijken. Ben je geïnteresseerd in de software van Autodesk, maar wil je niet meteen een pakket aanschaffen? Dan is de Autodesk Student Community een goede oplossing! Via deze community worden ontwerpen, ideeën , tips en trucks gedeeld door studenten en docenten. De community biedt studenten en docenten ook mogelijkheden om te leren, samen te werken en te communiceren met medestudenten en faculteiten wereldwijd.
Wat vind je allemaal in de Autodesk-community?
Studenten en docenten kunnen er gratis de meest recente versie van 25 Autodesk-pakketten downloaden. Er is training- en instructie-materiaal te vinden, werkboeken, datasets en video’s en natuurlijk werk van andere gebruikers. Je kunt er gemakkelijk contact leggen met studenten en docenten van je eigen instelling.
Hoe word je lid van de Autodesk Community?
Je vindt de Autodesk Education Community in de partnershops van SURFspot.nl. Als je via ons naar de community gaat, dan herkent Autodesk je als afkomstig uit het hoger onderwijs. Je moet nog wel registreren: daarna kun je rechtstreeks terecht op de website.

Log in en ga naar de Autodesk Education Community via SURFspot.nl >>
* Voor de gratis producten gelden de regels en voorwaarden, deze staan in de licentieovereenkomst voor eindgebruikers die zit bij de gedownloade software.
* Let op: de gedownloade software mag niet gebruikt worden in de klas/collegezaal. Wil je de software altijd op je computer hebben staan, schaf dan de software via SURFspot.nl aan.

AUTODESK ENTERTAINMENT CREATION SUITE
Via SURFspot.nl zijn nog meer Autodesk producten te verkrijgen, zoals Autodesk Entertainment Creation Suite en AutoCAD 2012. Deze zijn uitgebreider dan de gratis varianten en de licentie is langer geldig.
Heb je Shrek Forever After en Avatar gezien? En wil je ook in 3D tekenen, animaties maken of modelleren? Studeer je bijvoorbeeld Industrieel Ontwerpen, bouwkunde, mediadesign of een andere studie waarvoor je moet ontwerpen? Wellicht is Autodesk Entertainment Creation Suite dan wat voor jou!
Met de Autodesk Entertainment Creation Suite kan je games ontwerpen, animatiefilms maken, 3d gebouwen ontwerpen en nog veel meer.
Het pakket bestaat uit de volgende programma’s:

  • 3ds Max
  • Motionbuilder
  • Mudbox
  • Sketchbook Pro
  • Maya
  • Softimage

Bestel de Autodesk Entertainment Creation Suite voor € 135,75  via Surfspot.nl

AUTOCAD 2012
Ontwerp en geef vorm aan de wereld om je heen met de krachtige en flexibele functies van AutoCAD software. Je maakt hiermee 2D en 3D ontwerpen en geeft bijvoorbeeld extra dimensies met tools die 3D-vlakken kunnen modelleren. Zo kan je plattegronden maken, gebouwen, indelingen en nog veel meer.
Nu ook voor op de Mac!
AutoCAD biedt robuuste 3D vrije-vorm ontwerphulpmiddelen ontwerptools en kent krachtige concept- en documentatiemogelijkheden.
Na installatie van de via SURFspot.nl te bestellen software kan er vijf jaar van AutoCAD 2012 gebruik gemaakt worden.

Bestel Autocad 2012 voor MAC of PC voor € 69,75 via Surfspot.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s