Anomalia zomer 2012

Ook in 2012 worden er weer cursussen gegeven op het kasteel in Litomysl, Tsjechië. De locatie is top, maar wat nog belangrijker is de cursussen zijn ook top. Wereldtop zelfs, als je nagaat wie er doorgaans lesgeven. Zonder uitzondering mensen die hun sporen verdiend hebben in de industrie. Namen als Pixar, Blue Sky en Gobelins zijn terugkerende namen van instituten waar de docenten normaal werkzaam zijn.

Dat er cursussen 3d animatie gegeven worden in Tsjechië door mensen van Pixar is geen alledaags verschijnsel, daar haal je het journaal mee. Kijk hier voor het item op het Tsjechische nieuws.
Nog een interessant aspect is dat de cursussen zeer betaalbaar zijn als je ze vergelijkt met dergelijke cursussen elders, als je die al kunt vinden. De zomercursussen van 2011 zijn al vol en de organisatie is al druk bezig het programma van 2012 samen te stellen. Op de website kun je ook je voorkeuren geven voor het soort cursus er gegeven wordt. Mocht je meer informatie uit eerste hand willen, kun je me altijd mailen.
En natuurlijk kun je de website bezoeken. http://www.anomalia.eu/

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s