Cursussen Anomalia 2011

Rich Quade van Pixar, Travis Hathaway eveneens van Pixar, Michelle Meeker van Animation Mentor. Grote namen in de 3D industrie die in de zomer cursussen geven op een kasteel  in Tsjechië. De kans om voor een redelijke prijs les te krijgen van wereldtoppers op het gebied van 3d animatie en productie!
Vorig jaar ben ik zelf 2 weken in Tsjechië geweest en heb daar de cursus Programming in Maya gedaan, gegeven door Aaron Walsman van Blue Sky Studios. De cursus was buitengewoon diepgaand en van hoog niveau. Ik heb soortgelijke geluiden gehoord over de andere cursussen, de deelnemers waren razend enthousiast. Behalve de inhoud zat het ook goed met de kosten. Een cursus van 2 weken voor maar 600 euro. Daarnaast waren er natuurlijk reis en verblijfkosten. De vlucht naar Praag met EasyJet was heen en terug 124 euro en we hebben voor 2 weken een auto gehuurd met 3 personen voor  135 euro pp. De hotelkamer ( in het kasteel) inclusief ontbijt kostte mij voor 13 nachten 300 euro. Verder heb ik 200 euro uitgegeven aan eten en drinken. Waarbij er 1 of 2x per dag in een restaurant gegeten werd met meestal een paar grote glazen bier.
Een aanrader voor degene die zichzelf wil verbeteren op het gebied van 3d karakteranimatie of op het gebied van rigging, specifieke taken van een Technical Director. Zit je er serieus over te denken om een Ananomalia cursus te volgen, kun je mij altijd vragen om meer informatie. Ook als er meerdere mensen naar een bepaalde cursus gaan, is het handig om van elkaar te weten wie er gaan.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s